tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post510064898637113060..comments2023-10-27T02:16:48.725+02:00Comments on Nešto kipi - ništa strašno: Fokača sa tikvicamaVesna Nesichttp://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-61727746030819271032013-04-12T22:53:19.145+02:002013-04-12T22:53:19.145+02:00Pravila sam i ja ovu fokacu, onu originalnu u posn...Pravila sam i ja ovu fokacu, onu originalnu u posnoj varijanti. Ove modifikacije mi se jako, jako svidjaju, moracu jos jednom da je probam. Beli luk ne dominira, vec daje finu aromu, ne znam da li si u medjuvremnu probala i tu varijantu. Fotografije su izuzetno lepe!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-43765714440830077972012-03-04T16:00:31.875+01:002012-03-04T16:00:31.875+01:00Sećam se ovoga kod Jelene, dopalo mi se na čitanje...Sećam se ovoga kod Jelene, dopalo mi se na čitanje, ali nisam probala. Sad ste me podsetili, mada do leta ću sigurno opet zaboraviti :)))<br />Još samo moram da poželim dobrodošlicu u kuvarigrice, i da pohvalim fotografije!<br />Pozdrav,<br />MajaMaja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-12833680979489344152012-03-02T21:57:44.069+01:002012-03-02T21:57:44.069+01:00Za mene je ovo testo otkrovenje. Fantastično se ra...Za mene je ovo testo otkrovenje. Fantastično se razvlači, obavezno probaj, sigurno je dobro i za drugo povrće.Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-33967593225676250372012-03-02T10:55:15.359+01:002012-03-02T10:55:15.359+01:00Svidja mi se ova foccacia. Kad krene sezona tikvic...Svidja mi se ova foccacia. Kad krene sezona tikvica ja sam uvek u potrazi za novim varijacijama. Ovo mi se dopada i pravicu! :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-27288724347972178472012-02-29T17:08:06.958+01:002012-02-29T17:08:06.958+01:00Navali na zdravu hranu:-)))Navali na zdravu hranu:-)))Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-86186063063676392262012-02-29T17:07:20.929+01:002012-02-29T17:07:20.929+01:00Čim sam ga spazila kod Jelene znala sam da moram d...Čim sam ga spazila kod Jelene znala sam da moram da ga malo modifikujem i da će biti super:-)))Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-4907760272178680562012-02-29T16:43:42.237+01:002012-02-29T16:43:42.237+01:00Ražano brašno i maslinovo ulje su za mene divan sp...Ražano brašno i maslinovo ulje su za mene divan spoj:-)))Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-54798265149274772442012-02-29T16:40:28.471+01:002012-02-29T16:40:28.471+01:00Slast ražanog brašna je meni mnogo lepa, naročito ...Slast ražanog brašna je meni mnogo lepa, naročito uz maslinovo ulje! Koristim ga kao žitaricu sa najnižim glikemijskim sastavom. Inače kupujem isključivo organski gajene žitarice.Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-74259567420423239842012-02-29T16:36:38.945+01:002012-02-29T16:36:38.945+01:00Hvala Jelena! Ja sam dijabetičar, svi u kući smo p...Hvala Jelena! Ja sam dijabetičar, svi u kući smo po malo skloni gojenju i uglavnom vodim računa o sastavu jela. Samo po nekad dam sebi oduška. Svakako ću probati sa belim lukom. Kad sam videla tvoj recept odmah mi je palo na pamet da može i sa plavim paradajzom i jačim sirom.Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-60980282473678132402012-02-29T15:58:09.155+01:002012-02-29T15:58:09.155+01:00Super recept, jako lijepo izgledaSuper recept, jako lijepo izgledaGordanahttp://kuhinjskeprice.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-16454969475207469982012-02-29T14:30:03.613+01:002012-02-29T14:30:03.613+01:00Super je, deluje mnogo, mnogo ukusno!Super je, deluje mnogo, mnogo ukusno!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-6662140405948000352012-02-29T12:08:59.095+01:002012-02-29T12:08:59.095+01:00Zgodan je receptić i u ovoj varijanti,vjerujem da ...Zgodan je receptić i u ovoj varijanti,vjerujem da je jako ukusno jelo:)Nelyhttps://www.blogger.com/profile/13523178334207002787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-48035801847305365292012-02-29T11:41:32.216+01:002012-02-29T11:41:32.216+01:00što se raženog brašna tiče, vele da je jedno od na...što se raženog brašna tiče, vele da je jedno od najkontaminiranijih i da ga nikako ne bi trebalo jesti! Čitala sam i zašto je to tako, ali sada više ne znam gdje, pa ti ne mogu staviti ni link. S druge strane, odlične su ti izmjene i jako mi se sviđaju.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-47580858367538768112012-02-29T11:32:59.982+01:002012-02-29T11:32:59.982+01:00Vesna, dopadaju mi se izmene koje si napravila u s...Vesna, dopadaju mi se izmene koje si napravila u smislu zdrave ishrane. Recept može da se modifikuje i da se dodaj epovrće po želji. probaj i sa belim lukom jer zaista daje jedan šmek. Nije dominantan u ovoj kombinaciji.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com