tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post8188770722197190153..comments2023-10-27T02:16:48.725+02:00Comments on Nešto kipi - ništa strašno: Knedle sa šljivama iz rerneVesna Nesichttp://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-80765190565994440812014-08-28T17:45:00.981+02:002014-08-28T17:45:00.981+02:00Zanimljivo :)Zanimljivo :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-32632609311956242562013-08-31T17:28:56.947+02:002013-08-31T17:28:56.947+02:00ovo je fantazija!Veliki pozz!ovo je fantazija!Veliki pozz!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-84322150229117350862013-03-18T08:21:20.870+01:002013-03-18T08:21:20.870+01:00Mislim da je problem sa rernom ili vrlo čvrstim šl...Mislim da je problem sa rernom ili vrlo čvrstim šljivama. Ako si pravila sa zamrznutim šljivama, što je pretpostavljam slučaj onda ih je verovatno trebalo duže peći. Ja obično pripremljene knedle stavim u zamrzivač. Kada ih izvadim, pustim da se sasvim odmrznu I onda ih pečem. Važno je da šljive budu zrele I sitne, to je moje iskustvo.<br /><br />Nisi napisala da li primećuješ neku veliku razliku u odnosu na klasične knedle?Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-41425159472769257082013-03-17T17:42:51.854+01:002013-03-17T17:42:51.854+01:00Kako ti je uspjelo ispeći to za 10 minuta na 180 s...Kako ti je uspjelo ispeći to za 10 minuta na 180 stupnjeva? <br />Ja sam te knedle stavila u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva, i nakon 10 minuta izvadila sam ih van: jednu knedlu sam odmah stavila na tanjur i prerezala žlicom, ajme užasa - u sredini još nije bila niti vruća! Vratila sam tu jednu prerezanu knedlu natrag u posudu za pečenje i sve sam vratila u pećnicu, pokrila sam folijom i pekla sam ih još 30 min. na 180 stupnjeva. Onda su bile vruće, a valjda i pečene... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-76707871199617103522012-11-10T18:36:51.535+01:002012-11-10T18:36:51.535+01:00Dodro mi došla! Za mene su takođe bile otkrovenje:...Dodro mi došla! Za mene su takođe bile otkrovenje:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-28702349792217983752012-11-10T12:53:33.535+01:002012-11-10T12:53:33.535+01:00Ovaj recept je otkrovenje za mene! Obozavam knedle...Ovaj recept je otkrovenje za mene! Obozavam knedle a pravimo ih retko bas zbog toga sto je velika petljancija, ovo ce biti vrlo rado isproban i cesto pravljen recept! Hvala ti na otkricu!:)Andjelahttps://www.blogger.com/profile/02008302034243915462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-73249338382332485032012-10-29T16:46:55.126+01:002012-10-29T16:46:55.126+01:00Ovako knedle još nisam pravila, obavezno ću isprob...Ovako knedle još nisam pravila, obavezno ću isprobati, a knedle u obliku empanadice, zašto ne, odlična ideja!:)tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-13631618141821495062012-10-24T20:33:29.937+02:002012-10-24T20:33:29.937+02:00za mene nov recept, odlično zvuči. isprobaću ga.. ...za mene nov recept, odlično zvuči. isprobaću ga.. treba uvek uvesti nešto novo u jelovnik. Sanja 9https://www.blogger.com/profile/09688156888997694452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-2951560900390060592012-10-21T19:00:26.556+02:002012-10-21T19:00:26.556+02:00Drage moje,
ko ume lepo da napravi one sa krompiro...Drage moje,<br />ko ume lepo da napravi one sa krompirom one su sigurmo, po meni, šampioni. Ja sam ih previla sa promenljivom srećom, zato sam odustala. Ako kod ovih nešto zabraljam, što je skoro nemoguće. onda bar nemam gomilu lepljivih sudova za pranje:-)<br /><br />Zato navalite na knedle sa šljivama iz rerne:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-39829023069319352902012-10-19T20:49:04.731+02:002012-10-19T20:49:04.731+02:00Divne su, moraću da probam. Svidja mi se sve što n...Divne su, moraću da probam. Svidja mi se sve što ne mora da se prži. :)Zokahttps://www.blogger.com/profile/09678559389123220141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-81652400115711114122012-10-18T22:04:00.650+02:002012-10-18T22:04:00.650+02:00Ja pravim knedle bez krompira, na sličan/isti nači...Ja pravim knedle bez krompira, na sličan/isti način kao ti, ali prvi put čujem da se ne kuvaju, već peku u rerni! Probaću ih i ovako, sigurno. I da, nema boljih od onih sa šljivama!Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-9824448134126747262012-10-18T13:31:02.310+02:002012-10-18T13:31:02.310+02:00Mi puno volimo knedle, ali retko ih pravim. Obavez...Mi puno volimo knedle, ali retko ih pravim. Obavezno cu raditi i ovako!!!Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-56668881305960107712012-10-18T10:32:32.269+02:002012-10-18T10:32:32.269+02:00zanimljivo mi je pečenje u pećnici, vjerojatno se ...zanimljivo mi je pečenje u pećnici, vjerojatno se u okusu ne razlikuju, morat ću isprobati da se uvjerimNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-67249881644946766822012-10-17T20:52:59.264+02:002012-10-17T20:52:59.264+02:00Vesna ovo je genijalno,tako mi se svidjeo recept n...Vesna ovo je genijalno,tako mi se svidjeo recept na prvu da ću ga svakako probati,toliko je lijep,topao post da ja koja inače nisam ljubiteljica pretjerano knedli odmah sam poželjela praviti ih..hvala ti!Nelyhttps://www.blogger.com/profile/13523178334207002787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-67831216963144396262012-10-17T13:41:24.295+02:002012-10-17T13:41:24.295+02:00Obozavam knedle, da mi je bar sad koja...:-(Obozavam knedle, da mi je bar sad koja...:-(Biljanahttps://www.blogger.com/profile/09046180233669618236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-66187003402477077012012-10-17T12:14:51.087+02:002012-10-17T12:14:51.087+02:00E, ovakve knedle jos nisam probala, da znas da i m...E, ovakve knedle jos nisam probala, da znas da i mene sada kopka kako je to kad se naprave u rerni, a svidja mi se ideja da umesto kostice stavis secer sa cimetom, mmmmm...:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-23422146808241937072012-10-17T09:48:08.182+02:002012-10-17T09:48:08.182+02:00Odmah me je privuklo u naslovu pečenje u pećnici, ...Odmah me je privuklo u naslovu pečenje u pećnici, baš me zanima kakvog su okusa i koliko se razlikuju od tradicionalnih kuhanihWhat's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.com