tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post6866438782484880168..comments2023-10-27T02:16:48.725+02:00Comments on Nešto kipi - ništa strašno: Svinjski kare sa začinimaVesna Nesichttp://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-3955445285674924982013-04-04T18:17:43.184+02:002013-04-04T18:17:43.184+02:00Gledala sam u Beču, fatamorgana od cena:-)Gledala sam u Beču, fatamorgana od cena:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-30044984639958733732013-04-04T08:53:25.489+02:002013-04-04T08:53:25.489+02:00Ja imam onaj francuski Creuset i stvarno je meso u...Ja imam onaj francuski Creuset i stvarno je meso u njemu bozanstveno ! Vec godinama se spremam da kupim Creuseet ali nesto veci od mog ali toliko kosta da stalno od toga odustajem...a ne desava se bas toliko cesto da imam 10 ljudi na veceri pa da mije bas neophodno !! kese su valjda izmislili da ih posle bacis i ne moras da peres...Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-83544495498108327492013-04-04T07:13:35.947+02:002013-04-04T07:13:35.947+02:00Nije isto u kesi i teškoj šerpi, u šerpi je mnogo ...Nije isto u kesi i teškoj šerpi, u šerpi je mnogo bolje:-) Međutim tako duguljstu šerpu nemam pa se onda zadovoljavam sa kesom:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-88304893325017618462013-04-03T17:21:50.226+02:002013-04-03T17:21:50.226+02:00I ja volim med sa svinjetinom...a cesto uz svinjet...I ja volim med sa svinjetinom...a cesto uz svinjetinu stavljam jabuku ili sljive, bas zbog masnoce.<br />Nikada nisam koristila te kese..cini mi se da je u nekoj teskoj posudi od gize sa teskim poklopcem isto...zar ne?<br />pozdrav !Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-82616387806535144622013-04-02T07:25:15.512+02:002013-04-02T07:25:15.512+02:00Jeste zgodno ali ipak treba izbegavati ovu kombina...Jeste zgodno ali ipak treba izbegavati ovu kombinaciju mesa I krompira, ali neku put može:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-14540108431017661382013-04-02T02:10:30.788+02:002013-04-02T02:10:30.788+02:00Krasota; svi vole i zgodno za veci broj gostiju!Krasota; svi vole i zgodno za veci broj gostiju!jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-47887329810095165572013-04-01T16:41:41.651+02:002013-04-01T16:41:41.651+02:00Gledajući i čitajući ovaj recept krenula mi voda n...Gledajući i čitajući ovaj recept krenula mi voda na usta,osjetim mirise..kao da nisam dovoljno jela, ovih dana pogotovo,ali eto jače je od mene:))<br />Slično ju pravim i stvarno znam koliko je sočna, krasna..Nelyhttps://www.blogger.com/profile/13523178334207002787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-43969107934816612872013-04-01T09:39:37.525+02:002013-04-01T09:39:37.525+02:00Vrlo finoo i mirisno, svidja mi se sto se pece u k...Vrlo finoo i mirisno, svidja mi se sto se pece u kesi, ne pravim bas tako cesto na taj nacin i stavljam na listu za probu.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-50915702513096150242013-04-01T07:44:00.115+02:002013-04-01T07:44:00.115+02:00Plećka je najbolja ali kad imaš publiku kao ja ovo...Plećka je najbolja ali kad imaš publiku kao ja ovog puta onda je kare izbor:-) Volim da stavim u kesu jer ostane zaista sočno.Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-30666290400583624782013-04-01T07:41:56.803+02:002013-04-01T07:41:56.803+02:00Ipak najčešće kuvam lagane stvari a meso I krompir...Ipak najčešće kuvam lagane stvari a meso I krompir izbegavam:-)Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-55331402485718092732013-04-01T07:39:48.757+02:002013-04-01T07:39:48.757+02:00Naročito je dobro za masnija mesa,Naročito je dobro za masnija mesa,Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-29094190093256150162013-03-31T23:56:43.776+02:002013-03-31T23:56:43.776+02:00Mnogo su ukusni ti svinjski komadi pečeni u rerni....Mnogo su ukusni ti svinjski komadi pečeni u rerni. Moja bivša svekrva je prava majstorica za plećku pečenu u pekaču - to je da se prsti poližu, a nema titranja oko ručka. Od nje sam i prihvatila pečenje plećke u komadu.<br />Odlična je ideja i kare u komadu, samo da se ne presuši (zato je kesa dobitna kombinacija) pa ne može da omane.Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-3069723573191875582013-03-31T23:08:46.183+02:002013-03-31T23:08:46.183+02:00Blago tvojoj familiji, kod tebe se uvijek nesto fi...Blago tvojoj familiji, kod tebe se uvijek nesto fino kuha:)Biljanahttps://www.blogger.com/profile/09046180233669618236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6950349705558582824.post-11999627195570838212013-03-31T22:27:56.511+02:002013-03-31T22:27:56.511+02:00Super, bas slasno!Super, bas slasno!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11594831525780586099noreply@blogger.com